Algemene voorwaarden

 1. Met de plaatsing van een bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de werkwijze van Socialfy en ziet u af van uw wettelijke bedenktijd.
 2. Elke bestelling kan geannuleerd of gewijzigd worden zolang onze servers nog niet begonnen zijn met het leverproces van de dienst en/of product; voordat de levering definitief gestart is.
 3. Bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt, mocht dit niet het geval zijn kan je beroep doen op een terugbetaling, m.u.v. casuïstiek waar Socialfy geen invloed op kan uitoefenen.
 4. Elk product is op eigen risico. Socialfy is niet verantwoordelijk voor enige berispingen en/of blokkades van uw account. Dit is gebaseerd op het feit dat wij geen duidelijk beeld kunnen schetsen van mogelijke historische gebeurtenissen met het account.
 5. Wanneer het gekochte product, bijvoorbeeld volgers of likes, verdwijnen is Socialfy niet aansprakelijk. Mogelijke terugbetalingen staat in ons Terugbetalingsbeleid omschreven. De refill periode van het product is 30 dagen, tenzij anders op de productpagina staat aangegeven.
  1. De refill garantie vervalt wanneer de gebruikersnaam wordt aangepast.
  2. De refill garantie vervalt wanneer er voor hetzelfde content een aankopen wordt gedaan bij een andere aanbieder.
 6. Bestellingen die niet geleverd kunnen worden doordat de gebruikers of content-link incorrect is ingevuld of het account op privé staat worden gemarkeerd als geleverd.
 7. Wanneer een account incorrect is, of wanneer een account langer dan 30 dagen op privé staat of niets heeft geplaatst is Socialfy in staat om het account op te schorten uit de systemen voor o.a. automatische producten.
 8. Producten met een uitgestelde levering, zoals de “automatische” producten, hebben een geldigheid van 1 maand zoals beschreven op de product pagina. Mochten de tegoeden binnen deze periode niet verbruikt worden, hebben wij het recht om de bestelling als geleverd te markeren.
 9. Tijdens betaling dient u een mailadres op te geven. Wanneer er problemen worden geconstateerd zullen wij dit mailadres gebruiken om contact op te nemen. Wanneer wij u niet kunnen contacteren, of u geen reactie geeft, en de leveringstermijn is verstreken kunnen wij het aankoopbedrag niet meer storneren.
 10. Gekochte inhoud kan niet worden teruggedraaid.
 11. Tijdens het bestelproces kan uw IP adres geregistreerd en bewaard worden zolang de volledige afhandeling en/of verantwoording van deze bestelling loopt.
 12. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden gegeven en/of verkocht. Hoe er verder met persoonlijke gegevens om wordt gegaan staat in onze Privacybeleid omschreven.
 13. Bij misbruik en/of fraude zullen wij in elke situatie aangifte doen.
 14. Een volledige algemene voorwaarden wordt verstrekt op aanvraag, neem hiervoor contant met ons op via het Contactformulier.
 15. Bij wijzigingen van gebruikersnamen tijdens het leverproces, of erna bij doorlopende producten, stopt deze met leveren en wordt het product als ‘geleverd’ beschouwd. Er kan dan ook geen terugbetaling worden verricht.
 16. Bij een foutief opgegeven gebruikersnaam en/of link, zal de status voltooid worden. Door ons automatische systeem kan dit niet worden gewijzigd of teruggedraaid. Er kan dan ook geen terugbetaling worden verricht.
 17. Al onze producten worden geleverd met 100% garantie voor 30 dagen lang. Als hetzelfde product voorheen ook bij een andere aanbieder gekocht is bieden wij geen garantie op uw aankoop.